Heerlijk buffet bestellen2018-05-21T19:05:04+00:00

EEN HEERLIJK BUFFET AAN HUIS OF OP DE ZAAK

EEN BUFFET OP LOCATIE LATEN BEZORGEN IN ROOSENDAAL OF BERGEN OP ZOOM?

GRATIS GELEVERD EN GRATIS VOOR U KLAAR GEZET

Een buffet op locatie bestellen betekent dat wij bij u op de zaak of aan huis komen bezorgen. Onze buffetten bieden voor elk wat wils: van frisse zomersalades tot een stevig winterbuffet. Eén van de grote voordelen van een buffet is dat uw gasten zelf kunnen kiezen wat ze lekker vinden en hoeveel ze willen eten. Ze krijgen de mogelijkheid om op hun gemak het luxe buffet te bekijken en te bepalen wat ze op hun bord scheppen en hoeveel. Een ander voordeel is dat men de gelegenheid krijgt om nieuwe, onbekende gerechten te proeven die ze anders nooit geprobeerd zouden hebben.

  • Bij ons is alles inclusief en geen verborgen kosten

  • We zijn geen fabriek en juist die ambachtelijke cateraar

  • Voor de catering gebruiken we zoveel mogelijk lokaal geteelde producten

  • Met onbezorgd bedoelen we ook echt alles geregeld! Zelfs de afwas nemen we mee terug

  • Onze bestelling leveren wij gekoeld in thermoboxen dus u heeft geen overvolle koelkast!

  • Indien u bij ons een warm buffet besteld dan bezorgen wij deze altijd warm en op afspraak

WARM EN/OF KOUD BUFFET AAN HUIS BEZORGEN SCHEELT EEN HOOP STRESS

MOGELIJK VANAF 10 PERSONEN

Een warm en/of koud buffet bestellen op locatie of aan huis scheelt een hoop stress. U hoeft geen inkopen te doen en het scheelt tijd. Tijd die u anders in de keuken zou doorbrengen en die u nu kunt besteden aan uw gasten. Daarnaast kunt u met onze buffetten veel gasten voorzien van lekker eten tegen een betaalbare prijs. Het geeft een gevoel van vrijheid, want niemand krijgt iets voorgeschoteld wat hij of zij niet lust. Er is volop keuze. Wij bezorgen zowel in een klein gedeelte van Noord-Brabant bijvoorbeeld in Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten Leur als in België zoals in Essen of Kalmthout.

Een buffet aan huis of op de zaak draagt bij tot een ontspannen manier van samenzijn met familie, vrienden of collega’s. Even tijd hebben voor elkaar is zo belangrijk in ons drukke leven. We staan er soms niet bij stil, maar lekker eten heeft te maken met gezelligheid. Wij dragen graag ons steentje bij. Onze culinaire buffetten zijn een lust voor het oog en een ware smaakbeleving voor de fijnproever. Zo zijn er onze Mediterraanse buffetten, met bijzondere gerechten uit het middellandse zeegebied. Voor de bereiding van onze gerechten maken wij zoveel mogelijk gebruik van streekgebonden en duurzaam geproduceerde vleessoorten, zuivelproducten, groenten en kruiden met authentieke smaken.

EENVOUDIGE OF LUXE BUFFETTEN TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

VANAF 25 PERSONEN IS HET DE MOEITE ZEKER CONTACT OP TE NEMEN

Wilt u liever gebruikmaken van een Spaans tapasbuffet voor aan huis of op locatie? Dan bezorgen wij u de lekkerste zonnige gerechten en heerlijk gemarineerd vlees van de zomerse zon, traditioneel of luxe. U kunt kiezen uit meerdere gerechten zoals toscaanse gehaktballetjes, kip pincho’s of wat dacht u een heerlijk warm huis gerookte zalm op een bedje van verse rucola? Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat een buffet compleet en op tijd wordt bezorgd op iedere locatie.

Kortom: een buffet is een ideale manier om uw gasten eten aan te bieden. Deze manier van eten is zowel in Nederland als België bijzonder populair. Wilt u uw gasten eens culinair verrassen? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij bezorgen luxe én eenvoudige buffetten op iedere locatie tegen een zachte prijs in onder andere Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Oudenbosch en Rucphen. Graag tot snel.

Via onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen

#TROTS    BEOORDELINGEN

WE SCOREN EEN GEMIDDELDE VAN 9,4 MET ONZE KLANTBEOORDELINGEN BEKIJK ZE HIER

#SOCIAL_MEDIA    FACEBOOK

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE EN VINDT ONS LEUK OP FACEBOOK

HAPJES

HAPJES MET SMAAK 2.1

LUXE BUFFETTEN

PROEVERIJ VIS & VLEES

FINGERFOOD

HAPJES ‘T AMBACHT

TAPAS

ZOMERSE HAPAS

Smaak en Sensatie Catering gebruikt cookies en scripts om gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen
Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.Bekijk uw persoonlijke Instellingen
Accepteren

Google Analytics