Lekkere en parachtige hapjes bestellen2018-05-21T19:09:45+00:00

MET MOOIE HAPJES KOMT U GOED VOOR DE DAG

HEERLIJKE HAPJES MET EEN SCHITTERENDE UITSTRALING | PERFECT VOOR ELKE GELEGENHEID

EEN LUXE HAPJES BUFFET BESTELLEN?

DAT BEZORGEN WIJ GRAAG AAN HUIS OF OP DE ZAAK

Een luxe hapjes buffet bestaat uit warme en/of koude luxe hapjes. Ons bedrijf uit Roosendaal werkt hierbij enkel met verse regioproducten. Wij creëren hiermee luxe en ambachtelijke hapjes. Het is een smaakexplosie van ongekende kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit huisgemaakte paling tompouce of een tapaburger gegratineerd met reypenaer en gepofte cherry tomaat. Hebt u een huwelijksfeest, receptie, bedrijfsfeest of personeelsborrel gepland en bent u op zoek naar een origineel concept? Dan is een luxe hapjes buffet een uitstekende keuze. Wij voornamelijk actief in de regio Noord-Brabant en België.

  • Bij ons is alles inclusief en geen verborgen kosten

  • We zijn geen fabriek en juist die ambachtelijke cateraar

  • Voor de catering gebruiken we zoveel mogelijk lokaal geteelde producten

  • Met onbezorgd bedoelen we ook echt alles geregeld! Zelfs de afwas nemen we mee terug

  • Onze bestelling leveren wij gekoeld in thermoboxen dus u heeft geen overvolle koelkast!

  • Indien u bij ons een warm buffet besteld dan bezorgen wij deze altijd warm en op afspraak

LUXE HAPJES BUFFET TEGEN SCHERPE PRIJZEN

MOGELIJK VANAF 10 PERSONEN

Wij bezorgen een luxe hapjes buffet tegen scherpe prijzen op vrijwel iedere locatie in Etten-Leur, Moerdijk, Bergen op Zoom of Breda. U kunt deze luxe hapjes per schaal bestellen. Iedere schaal bevat 40 hapjes die u naar keuze kunt samenstellen. Wat dacht u van een overheerlijke Ceasar mini salade van verse gemarineerde kip look croutons en Parmezaanse kaas. Voor de visliefhebber hebben wij een glaasje met een combinatie van zachte mousse van geitenkaas en warm gerookte zalm.

In Nederland kunnen we ieder seizoen genieten van verse vis. Vis, wij zijn er dol op. Wij kunnen er eindeloos mee variëren en dat is leuk. Daarnaast is het eten van vis goed voor onze gezondheid. Vis van het seizoen is rijk aan vitaminen en mineralen. In de zomer is de paling populair, want deze langwerpige vette vis bevat veel omega vetzuren. Dit zijn onverzadigde vetzuren die bijvoorbeeld hart- en vaatziekten voorkomen. Hetzelfde geldt voor zalm, een gezonde vette vis!

LUXE HAPJES DIE U TUSSEN DUIM EN WIJSVINGER EET

KLEINE SCHILDERIJTJES GEPRESENTEERD

Een luxe hapjes buffet kent talloze verrassingselementen die wij u en uw gasten graag laten ervaren. Zo kunt u deze luxe hapjes tussen duim en wijsvinger eten. U hoeft geen bestek nodig en het geheel wordt op een stijlvolle schaal geserveerd. Wedden dat u er nog één neemt? Het is pure verwennerij om uw gasten luxe hapjes te serveren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Wij blijven experimenteren en zijn constant op zoek naar verrassende gerechten, zodat wij onze klanten een zo gevarieerd mogelijk menu kunnen aanbieden. Koken is voor ons meer dan alleen aan de basisbehoeften van de mensen voldoen. Eten bereiden is onze passie. De gerechten en hapjes maken wij met hoogwaardige producten en de beste ingrediënten. Wij garanderen een fantastische smaakbeleving. Om de smaak zo goed mogelijk te behouden worden al onze gerechten in gekoelde boxen of in hygiënische thermoboxen geleverd. Op deze manier gaat er namelijk niets verloren van de smaak, zodat alle verse ingrediënten in onze gerechten goed naar voren komen.

Door onze culinaire creativiteit samen met uw wensen te combineren krijgt u een luxe hapjes buffet dat perfect aansluit. Een ander groot voordeel is dat u geen uren in de keuken hoeft te vertoeven en optimaal kunt genieten van de gezellige avond. Na afloop komen wij de vuile vaat weer ophalen. Op deze manier ontzorgen wij u van A tot Z. Ons werkgebied is breed. Niet alleen bezorgen wij in plaatsen zoals Rucphen, Oosterhout en Oudenbosch, maar ook net over de grens zijn wij actief in onder andere Essen, Kalmthout en omgeving. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op

Via onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen

#TROTS    BEOORDELINGEN

WE SCOREN EEN GEMIDDELDE VAN 9,4 MET ONZE KLANTBEOORDELINGEN BEKIJK ZE HIER

#SOCIAL_MEDIA    FACEBOOK

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE EN VINDT ONS LEUK OP FACEBOOK

HAPJES

HAPJES MET SMAAK 2.1

LUXE BUFFETTEN

PROEVERIJ VIS & VLEES

FINGERFOOD

HAPJES ‘T AMBACHT

TAPAS

ZOMERSE HAPAS

Smaak en Sensatie Catering gebruikt cookies en scripts om gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen
Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.Bekijk uw persoonlijke Instellingen
Accepteren

Google Analytics